21 de maio – Día da Diversidade Cultural

Quizás cociñar foi unha das ferramentas mais recorridas neste tempo de confinamento, que pouco a pouco vaise flexibilizando. O pasado xoves 21 de maio foi o día dedicado á Diversidade Cultural, o Diálogo e o Desenvolvemento. Consideramos que era bo saber doutras gastronomías a través do noso alumnado. Por iso, contando coa colaboración do noso orientador Jose Regueiro e da nosa Profesora de Pedagoxía Terapéutica María Celada, artellamos esta singular acción a través das voces de Angie Karina   e Jannatul.  Queres coñecer cousas das cociñas de Colombia e Bangladesh? Antes de nada pon o delantal e…logo escoita.

https://drive.google.com/file/d/1MpuLO5A1tr8Q0QU1jK6NUQDdHUeg2Xbn/view?usp=sharing

 

 

Deixar un comentario

Arquivado en ACTIVIDADES 14-15, CURSO 2019-2020

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.