Comprender unha receta en francés e poñela en práctica na cociña

Recta final do curso con actividades variadas, que buscan máis ben o apartado lúdico. Este martes 18 de xuño tocou lectura en lingua francesa e posterior actividade culinaria. Tratábase de ler e comprender unha receita da cociña gala e poñerse despois mans á obra, mellor dito mans…aos fogóns.

 

Deste xeito o alumnos de 2º de Bacharelato que cursaron Francés-2, unha vez concluídos os exames de acceso á Universidade,  voltaron ao Xograr e fixeron os coñecidos Croque-Monsieur, un emparedado con xamón cocido, xamón serrano, nata, ovo e queixo raiado. E ademais de degustalos eles mesmos invitaron ao profesorado, persoal de servizos e ao alumnado a que os probaran. Non quedou ni un, co cal podemos entender que estaban bos.

Bon appétit!

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: